Jedinstveni sistem rada prilagođen svakom polazniku

Muziciranje nije lako, a godine iskustva same po sebi ne garantuju uvek dostizanje vrhunskog kvaliteta u musičkom svetu. Jedna od najvažnijih stavki je aktivno bavljenje muzikom i rad na sebi uz usvajanje već oprobanih saveta od onih koji iza sebe imaju iskustvo. Na ovaj način nije potrebno previše vremena da prosečan muzičar postane vrhunski muzičar.

Personalizovan program koji prati znanje i veštine polaznika

Pre početka bilo kog programa na Muzičkom institutu tim profesora proverava trenutno znanje polaznika i u skladu sa trenutnim nivoom dodeljuje mu se program koji je personalizovan njegovim afinitetima.

⏩  Na taj način polaznik lakše nadograšuje trenutno znanje, usvaja novo i znatno brže napreduje.

 • Posebno personalizovan program

  Posebno personalizovan program

Sveobuhvatan pristup kao prečica za samouverenost i maestralne izvedbe

Na Muzičkom institutu ono što mnogi muzičari stiču godinama polaznik dobije za veoma kraće vreme, jer uči na konkretnim primerima i praksama koji su u praksi već prošli.

⏩  Zahvaljujući ovom pristupu polaznik se usmerava na konkretan rad na sebi i ne gubi vreme na ispitivanje da li je odrešeni način rada dobar ili ne, jer radi prema ispitanim metodama.

 • Maestralne izvedbe

  Prečica do javnih nastupa i karijere

Fokus na razvoj osećaja, dinamike i upotrebljivo znanje i veštine

Polaznik na Muzičkom institutu neće učiti isključivo prateći strogo propisan program, već će akcenat biti stavljen na razvoju njegovog osećaja i dinamike kao najvažnijih muzičkih smernica. Ovde je teorija samo dopuna praktičnim veštinama.

⏩  Kada se akcenat stavi na razvoj osećaja, polaznik ima manji pritisak i opterećenje jer ne razmišlja da li će nešto pogrešiti ili ne, što dovodi do boljeg usvajanja novih znanja i veština.

 • Osećaj i dinamika

  Fokus na razvoju osećaja i dinamike

Javni performansi pred publikom za potpuni doživljaj

Muzičar je ispunjen tek kada doživi i oseti sve čari javnog nastupa pred publikom. Zato polaznik kroz Muzički institut ima priliku da svoje umeće podeli sa muzičkim srodnicima.

⏩  Iskustvo koje polaznik Muzičkog instituta dobija kroz javne nastupe je neprocenjivo i otvara mu mnoga vrata za dalje nastupe koji će nastaviti da se nižu. Posebno ako je polaznik potpuni amater kada odluči da odabere Muzički institut.

 • Javni performans

  Javni nastupi pred publikom