Predavači

uros_krstovic

Uroš Krstović

Muzikom se kao gitarista, pevač, aranžer i producent bavi više od 20 godina. Stekao je ogromno iskustvo u raznim muzičkim pravcima nastupajući u Evropi, Australiji i Americi. Sa 18 godina je zasvirao u grupi Osvajači, a kasnije osnovao i svoje bendove – Tribute to Whitesnake i Simbole. Sarađivao je sa brojnim pop i rok zvezdama poput Marije Šerifović, Saše Kovačevića i dr. Osnovao je bend učenika Savremene gimnazije koji je napravio dosta koncerata i snimio nekoliko spotova.

miljan_davidovic

Miljan Davidović

Poseduje bogato muzičko iskustvo koje datira od učešća na Zaječarskoj „Gitarijadi”. Tokom godina je svirao sa brojnim pop-rok zvezdama u zemlji i regionu – Moby Dick, Oliver Mandić, Jelena Rozga, Saša Vasić. Kao kompozitor, producent i aranžer Miljan je sarađivao na numerama poznatih muzičkih zvezda a komponovao je i muziku za TV. Suonivač je benda Queen Real Tribute i deo stalne postavke grupe Zana.

mirko_kesic

Mirko Kesić

Svestran muzičar sa preko 30 godina profesionalnog bavljenja muzikom sa akcentom na bas gitari, a povremeno i na solo pevanju i pratećim vokalima. Talentovan i dokazan basista u izvođenju široke lepeze muzičkih žanrova, uključujući pop, rock, funk, rock&roll, jazz, blues i drugih. Tokom karijere nastupao na raznim manifestacijama, festivalima, koncertima, klupskim svirkama. Sarađivao je i sarađuje sa najeminentnijim muzičarima i izvođačima muzike na ovim prostorima kao što su Zdravko Čolić, Željko Joksimović, Marija Šerifović, Jelena Tomašević, Di Luna Blues Band i mnogi drugi.

ivan_djordjevic

Ivan Đorđević

Ivan Đorđević se više od 20 godina profesionalno bavi audio i video produkcijom i edukacijom radijskih i televizijskih tehničara, snimatelja, montažera i novinara. Dugogodišnje iskustvo sticao je kroz rad za Radio-televiziju Srbije, tajvansku novinsku agenciju, Tanjug i veliki broj privatnih produkcijskih studija i agencija. Kao BBC-jev sertifikovani trener, osam godina je obučavao snimatelje i montažere u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Ukrajini i Nigeriji. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, na Katedri za filmsku i televizijsku montažu.

Ivan Simeunović

Ivan Simeunović je rođen u Valjevu, gde je stekao osnovno i srednje muzičko obrazovanje. Diplomirao je na odseku violine na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu. Nastupao je u mnogim domaćim i stranim koncertnim halama, kulturnim centrima i galerijama. Dosadašnje pedagoško iskustvo potvrđuju mnoge nagrade koje je osvojio sa učenicima, a sviračko – veliki broj nastupa.

uros_dojcinovic

Uroš Dojčinović

Studirao klasičnu gitaru i književnost u Beogradu, diplomirao na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a potom završio postdiplomske studije odbranivši dva doktorata na interdisciplinarnim muzičkim temama na Univerzitetu u Beogradu. Dojčinovićeva umetnička aktivnost obuhvata preko 3500 nastupa ostvarenih širom sveta, veliki broj radio i televizijskih emisija, više stotina održanih stručnih predavanja, majstorskih seminara i učešća u radu različitih domaćih i međunarodnih žirija.

Hrvoje Ivović

Hrvoje Ivović diplomirao je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu na odseku za klavir
nakon čega, kao stipendista Fonda za mlade talente pri Ministarstvu za omladinu i sport Republike Srbije, nastavlja sa studijama i usavršavanjem u Nemačkoj i u
Izraelu. Dobitnik je velikog broja nagrada i priznanja na konkursima u Srbiji i u inostranstvu. Kao solista i kamerni muzičar nastupio je na mnogobrojnim koncertima i festivalima u Srbiji, Nemačkoj, Francuskoj, Hrvatskoj, Izraelu, Ukrajini i Egiptu. Aktivno se bavi pedagoškim radom već 15 godina.

srdjan_dunkic

Srđan Dunkić

Srđan Dunkić je profesionalni bubnjar koji nastupa od svoje devete godine. Nastupao je na koncertima širom Evrope, SAD i Japana. Svoj stil opisuje kao spoj džez, rok, rege, ska, latin, fank, fjužn, metal, kantri i drum&bass muzike. Radi i kao ko-producent za najveće zvezde regiona (Kiki Lesendrić, Leb i Sol, Željko Samardžić). Poseduje ogromno iskustvo kao bubnjar-učitelj.