Električna gitara

Obožavaš zvuk elektične gitare, rifove koji odzvanjaju moćno i solaže od kojih zastaje dah? Onda je Električna gitara pravi program za tebe. U opremljenom studiju, uz saradnju sa našim profesionalnim muzičarima i pedagozima, imaš priliku da naučiš ili usavršiš sviranje instrumenta koji je proslavio Džimija Pejdža, Sleša i Erika Kleptona.

Uz kvalitetne rifove i solaže do javnih nastupa

U okviru programa Električna gitara polaznici na časovima, dva puta nedeljno, uče o instrumentu i savladavaju akorde, tonove i uče da sviraju svoje prve pesme. Pored bazičnog pristupa sviranju, tokom programa prilagođenog početnicima, izdvaja se i teorijski osnov koji znači u daljem sviranju i upoznavanju sa magijom ovog instrumenta.

Za one kojima akordi ne predstavljaju problem već žele da svoju omiljenu pesmu prate uz moćne rifove i solaže, namenjen je deo programa tokom kojeg polaznici uče različite metode sviranja na električnoj gitari – Taping, Legato, Staccato, Arpegio.

Uz sistematizaciju gradiva, kako teorijskog, tako i praktičnog, polaznici na ovom programu Instituta uče da komponuju muziku, postavljaju tonove i stvaraju solaže za sopstvene kopozicije, ovladavajući tako svom tehnikom i određenim stilovima sviranja električne gitare.