Klavir

Program Klavir u potpunosti je prilagođen uzrastu polaznika i prethodnom znanju i umeću koje poseduje.

Kroz personalizaciju nastave, svako od budućih uspešnih pijanista sa Muzičkog instituta na poseban način iskusiće lepotu crno-belih dirki i izgraditi jedinstven odnos prema ovom zadivljujućem instrumentu.

Vrhunski predavači, pijanisti i pedagozi podučavaće vas svim muzičkim pravcima, od klasike preko popa do džeza, tako da će vaši prsti, lako i vešto, proizvoditi melodije za svačije uho.

Komponovanje i uvežbane izvedbe uz sjajne stručnjake i muzičare

Roditelji, da li ste znali da vaše dete već sa 6 godina može da zasvira prve tonove na klaviru, gde drugo nego na Muzičkom institutu? Naša vrata otvorena su za sve koji žele da unesu muziku u svoj i tuđe živote bez obzira na uzrast.

Na časovima, koji se održavaju dvaput nedeljno, polaznici Instituta, kroz uvid u osnove sviranja i komponovanja, kao i kroz muzičko opismenjavanje, savladavaju teoriju muzike kao umetnosti.

Predavači će s vama nesebično podeliti svoje poznavanje samog instrumenta, a kroz sviranje i praktično učenje pospešiće vaše kognitivne sposobnosti. Kao polaznići ćete, zahvaljujući svojim mentorima, u malom prstu držati širok opus aranžmana i kompozicija različitih žanrova što će predstavljati krunu programa i vašeg individualnog napretka.

Svi virtuozni muzičari plene samopouzdanjem. Uz konstantnu vežbu, rad na sebi, usavršavanje i širenje muzičkog repertoara, polaznici Muzičkog instituta sigurnost u izvođenju dostižu i kroz posebno osmišljene igrice koje su sastavni element časova.