Klasična i akustična gitara

Program Klasična i akustična gitara namenjen je zaljubljenicima u ovaj instrument. Bilo da si početnik ili znalac koji svira skale i komponuje tonove, pronaći ćeš svoje mesto u Muzičkom institutu i naučiti više o žicama koje pažnju u svakom društvu znače.

Od upoznavanja sa klasičnom i akustičnom gitarom koje podrazumeva uvodnu teoriju pa sve do komponovanja muzike – put do uspeha je najlakši uz Muzički institut.

Nauči da sviraš akustičnu gitaru uz iskusne muzičare

Program Klasična i akustična gitara se kroji prema potrebama svakog od polaznika. Časovi su organizuju dva puta nedeljno, a tokom 90 minuta ste u prilici da iznova stičeš nove i usavršavaš postojeće veštine sviranja gitare.

Ukoliko si početnik, ne brini. Na samom startu te čeka teorijska osnova koja se sastoji od upoznavanje sa delovima instrumenta, istorijom nastanka gitare, upoznavanjem sa akordima, ali i tonovima prvih pesama.

U skladu sa napretkom polaznika, prilagođava se i sadržaj programa i veštine koje se stiču. Uvod u skale za solažu i bogatiji opus pesama za izvođenje je, takođe, deo programa.

Za one koji žele da komponuju muziku i da kroz postavku akorda i tonova naprave sopstvenu pesmu, naši profesionalci organizuju posebno osmišljene časove.